Welke haaraccessoires u aanbevelen?

'Probeer ze allemaal. Ze werken allemaal perfect'. Mijn blog is alles over mode, kappers en kapsels.

Ik ben ook een grote fan van kapsels in het algemeen. Dus je zeggen dat ik een haar accessoire expert. Dit is opmerkelijk in vergelijking met Pleister Tattoo

Deze blog begon in 2010 en is sindsdien uitgegroeid tot meer dan 2.000 likes en 5.000 volgers. Ik ben nog steeds groeiende en het leren van nieuwe dingen de hele tijd. Ik zou graag uw feedback horen. Als gevolg hiervan is het waarschijnlijk nuttiger dan Wanneer Condoom Gebruiken. Ik zou ook graag willen weten wat ik beter kan doen in mijn blog! Laat een reactie achter, laat me weten wat voor u werkt, wat u niet leuk vindt aan mijn blog of zelfs als u mij mijn blog wilt zien veranderen. U mij bereiken via e-mail op [email protected] of bel me gewoon op 31 70 626 7666 (het zal overgaan als je een voicemail hebt, wat ik meestal doe). In mijn blog probeer ik interessante kapsels te delen waarin ik probeer mijn eigen haar te verbeteren door je te laten zien hoe ik mijn haar style. Er is niet zoiets als "slecht" of "goed" haar. Iedereen is uniek, dus je hoeft niet bang te zijn om een nieuw kapsel te proberen! Ik ben geïnteresseerd in alle soorten kapsels (zoals krullend of recht), dus je zou geïnteresseerd zijn in een aantal van de nieuwe kapsels die ik laat zien in mijn blog! Als je van haar houdt dat recht of krullend is, zul je hier zeker iets vinden. Ik schrijf niet "Hair Styles" berichten, want dat zou betekenen dat ik altijd schrijven over een enkele stijl (en dus kon ik slechts een of een paar stijlen te dekken). Ik schrijf over alle kapsels, want ik wil delen hoe ik stijl mijn haar. En zoals u weet, een blog is niet een tijdschrift, dus wees voorzichtig om de post zorgvuldig te lezen, en ik zal proberen om u precies te vertellen wat je moet weten! Hier is een paar foto's van een kapsel dat ik heb gepost een paar keer, met de volgende tekst: " Dit kapsel is perfect voor mensen met krullend haar. Bekijk het rapport Mascara Make Up experience report. Het korte haar maakt het er erg elegant en verfijnd en het ziet eruit als de natuurlijke look." Ik denk dat het zou geweldig uitzien op een kortharige persoon met een echt goed figuur en een echt mooi figuur. Als u een langharige man die een aantal van deze nodig heeft, u het zelf doen als je wilt! Voor de goede orde, ik heb ook een blog over mijn haar waar ik post een heleboel verschillende kapsels voor verschillende vrouwen en verschillende mensen. Maar het is niet dat ik altijd over haar schrijf. Ik ben altijd het plaatsen van foto's, en dus krijg ik altijd een heleboel mensen vragen me over haaraccessoires, en ik denk dat dat deel uitmaakt van het plezier. Zelfs haaraccessoires vergelijk is een test waard. Er zijn een heleboel verschillende kapsels die er zijn, en ik probeer ze allemaal te delen. Als ik de tijd en de neiging heb, probeer ik ook foto's en video's te maken van het haar dat ik dagelijks draag. Als je een goed haar, je bent altijd gaan om veel vragen te hebben.