Over mij

Mijn motto is 'Never let it go' maar ik probeer ook het goede in elk klein ding te vinden. Ik weet dat het onmogelijk is om goede producten te kopen voor vrouwen, maar er zijn zo veel opties nu kan ik niet leven zonder hen! Het beste is, ik kan alles kopen en ik kan de beste kwaliteit te krijgen, dus ik kan proberen een heleboel dingen uit voor mezelf. Maar ik wil daar 100% eerlijk over zijn.

De beste accessoires voor een jonge vrouw zijn hetzelfde voor mannen. De grote trend is haaraccessoires - de big bangs, het broodje en de updo. Maar ik ga me concentreren op die twee hoofdstijlen en hoe ik ze moet dragen. Ik hou ervan om deze producten te verkennen en de juiste oplossing te vinden die bij mij past! Als ik er stijlvol en chic uit wil zien, moet ik een goed haaraccessoire aantrekken. En daarvoor ga ik u twee best verkochte kapsels presenteren - de pompadour en het zijdeel. Ik ga praten over deze twee grote kapsels en wat je moet weten over hen voordat je ze koopt.

Ik ben geboren in Nederland, ben opgegroeid in de VS en woon nu in Australië. Ik deel graag met u de dingen die ik graag over de Nederlandse cultuur, zodat ik het ook met u kan delen. Ik schrijf graag over verschillende onderwerpen en niet alleen over haar!

Als u geïnteresseerd bent om mij te volgen op sociale media, u dit hier doen:

Ik ben altijd op zoek naar geweldige bloggers om hier te laten zien, maar ik hou er ook van om als eerste erover te bloggen! Dus voel je vrij om de blog te controleren of om een aantal van uw eigen te delen!

Ook, zorg ervoor dat ik mijn blogroll te lezen om te zien waar ik interessante dingen te lezen en om uw blogroll met mij te delen.

Bedankt voor uw bezoek!

Als u geïnteresseerd bent om meer van mijn blogs te lezen, dan zou ik u voorstellen om mijn Nederlandse blog-listings hier te lezen.

In 2017 werd ik geïnterviewd door een Nederlands tv-netwerk over mijn reis.

Na enige tijd realiseerde ik me dat niet iedereen geïnteresseerd was in het verhaal van mijn haaraccessoires. Dus besloot ik om meer te richten op haar en make-up tutorials. Ik begon te schrijven en te posten over mijn reis, maar naarmate mijn volgers steeds nieuwsgieriger werden, begon ik video's en artikelen te maken om met hen te delen. In 2017 heb ik aan veel projecten gewerkt en die wilde ik hier delen. Ik kijk uit naar uw opmerkingen op mijn blog en uw haar accessoires verhalen te horen. In mijn reis, heb ik het geluk gehad om te ontmoeten en te werken met een aantal fantastische mensen. Ik wil iedereen bedanken die de tijd heeft genomen om mijn blog te lezen. Als je verzoeken voor mij hebt, vertel het me dan en ik zal mijn best doen om ze te vervullen. Houd er rekening mee dat ik niet zelf een van de beelden op deze site (en ik zal nooit), ze zijn het auteursrecht op hun eigenaars.

Mijn vader zei altijd dat ik voor de spiegel moest gaan en moest zeggen: 'Ik voel me zo.' Ik zou de hele dag op mijn hoofd doorbrengen en mijn haar zou nooit goed voelen. Nu mijn haar en huid is een beetje beter en mijn haar heeft nog nooit zo goed uitgezien in mijn leven. Ik heb gedaan een ton van het onderzoek en ik vond dat er geen reden om je hoofd te verlaten in de douche en nooit geef je haar een douche voor het gebruik van shampoo. Haar kan rommelig zijn en het kan groeien een beetje sneller dan je zou willen. Het water in de douche zal genieten van het haar voor een zeer lange tijd en veroorzaken het vettig te worden en dan zal moeten worden gewassen tussen de behandelingen.