Is er een gemeenschap rond haaraccessoires?

Ja, er is een grote gemeenschap rond haaraccessoires. Er zijn verschillende bedrijven die haaraccessoires verkopen, ze zijn allemaal een deel van deze gemeenschap. Het is net een grote familie. Er is een groep mensen die samenwerken in de industrie, en iedereen heeft zijn eigen mening over wat werkt of wat niet. De beste haaraccessoires zijn gemaakt door degenen die begrijpen de manier van dingen te doen, en zijn bereid om te leren. Als ze de vaardigheid hebben, kunnen ze meer dan blij om een accessoire dat hun behoeften zal dienen te maken. En als je de vaardigheden niet hebt, kun je niet iets maken dat werkt. Ook Luier Vouwen Van Servet is een test waard. Maar iedereen moet dezelfde visie en ideeën delen, want er is geen concurrentie tussen hen. Ook Cowboysbag Toilettas is een begin waard.

Mijn stijl begon als een hobby, in mijn eerste jaar van de middelbare school. Ik deed niets anders dan het schilderen van mijn haar, maar mijn familie had problemen met mijn haar, dus ik probeerde een nieuwe manier van uiten mezelf en het krijgen van aandacht te vinden. Ik vond veel inspiratie in kapsels van mensen, en begon te studeren en te experimenteren met verschillende stijlen. Mijn eerste stijl was een lang kapsel met een klein zijdeel, veel pony, een beetje franje en een korte paardenstaart. Toen ik naar Nederland verhuisde voor de universiteit, het was al lente, ik wilde verder op hetzelfde pad met een langer kapsel, maar met minder pony, minder franje, meer van een volledige zijdeel en minder zijdeel. Na een tijdje, kwam ik met het kapsel dat is uitgegroeid tot mijn stijl. Ik heb nooit gestopt met het doen van experimenten in mijn kapsel, ik probeerde een heleboel nieuwe kapsels, en ik vond mezelf meer en meer geïnspireerd. Ik heb altijd geprobeerd om trots te zijn op mijn haar, maar ik heb nooit echt leuk dat ik werd gezien als een gekke kunstenaar. Toen ik jonger was, kreeg ik veel complimenten en was erg trots op mijn uiterlijk. Ik wilde wat meer laten zien aan mijn vrienden. Op school, was er een man die altijd had zijn kapsel in een echt goede stijl en ik dacht dat het interessant zou zijn om een interview over hem te doen. De interviewer had me gezien op een van de festivals waar ik als rechter heb gewerkt, en ze was zo blij dat ik de tijd had om deze vraag te stellen. Ze vroeg me hoeveel jaar had ik in mijn kapsel en ik vertelde haar dat ik had gedaan voor drie jaar. Zelfs haaraccessoires vergelijk is een begin waard.