Dat is hoe ik test

We hopen dat de informatie die hier kan helpen uw kapper en kapper op dezelfde manier die we hebben gedaan voor ieder van ons in de afgelopen jaren.

We streven ernaar om zo open en transparant mogelijk te zijn, met onze abonnees en lezers. Ons doel is om u te helpen leren over en gebruik haaraccessoires en hairstyling hulpmiddelen te bereiken en te handhaven een gezonde en aantrekkelijke natuurlijke haartextuur. Onze missie is om jou en je haar gelukkig te maken, en om u te laten weten over nieuwe producten, tips en best practices.

Ons team

Ons team is een kleine groep van toegewijde kappers en wetenschappers. Met meer dan dertig jaar ervaring in het samenwerken aan een verscheidenheid aan producten en testtechnieken, zijn we experts geworden in het begrijpen van haarverzorgingstechnieken. Ons team verandert voortdurend door onze kennis, ervaring en begrip.

Dus we behandelen de basis, en gaan dan verder in detail als je het nodig hebt.

We hebben je al een kleine glimp gegeven van hoe we deze blog gaan doen, omdat we op het punt staan om een ander bericht te publiceren, deze keer, over accessoires. Hoe zit het met accessoires? Ze kunnen een grote hulp bij het omgaan met haaruitval, maar als je te maken hebt met ernstige haaruitval en hebben geen enkele manier om haarproducten te vervangen, ze zijn niet de beste optie. In het geval u nog niet gehoord over hen, moet je waarschijnlijk check out onze post: Welke haaraccessoires hebben we nodig? De post zal betrekking hebben op alle verschillende soorten haaraccessoires die u kopen om te helpen vervangen producten die je hebt verloren. En, als gevolg van dat, zult u in staat zijn om een goede vervanging voor je haar te vinden, zonder al te veel moeite. Om de beste haaraccessoires te vinden, moeten we eerst wat meer weten over haaruitval.

Te vaak weten mensen niet hoe ze informatie uit de verschillende online bronnen moeten beoordelen en interpreteren. In dit artikel zullen we kijken naar enkele van de meest voorkomende redenen waarom mensen geen nieuwe haaraccessoires kopen.

In de eerste plaats willen we u op de hoogte houden. Daarom proberen we al het onderzoek te publiceren dat we kunnen om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen. We zullen ook links naar alle andere bronnen die we kunnen vinden. De meest voorkomende reden waarom mensen niet het kopen van nieuwe haaraccessoires zijn de volgende: Ze denken dat het een investering, ze denken dat het een big deal, en ze denken dat het beter is om te wachten op meer van hetzelfde. Maar dat is het niet! Het beste deel van een nieuw accessoire is dat het niet te veel hoeft te kosten. In feite kan het de minst dure en meest nuttige accessoire die je ooit hebt gehad.

Je ons vinden op Google of op Facebook. Als je vragen of feedback hebt, stuur ons dan een e-mail.

De post Vingernagels zijn voor voeten komt uit The Daily Dose. Het is een van de eerste artikelen die ik heb geschreven en het begon als een eenvoudig artikel. Het werd interessanter als ik ging verder en dieper in het onderwerp. Dat zie je hier aan het einde van dit artikel. Tijdens het schrijven van dit artikel kreeg ik een aantal geweldige feedback van een aantal mensen. Het inspireerde me om een meer diepgaande artikel te schrijven. Ik wil graag de lezers bedanken die de tijd namen om hun feedback te delen. Ik denk dat dit artikel hielp me om te begrijpen en waarderen de complexiteit van dit onderwerp. Zo veel mensen vragen me over de basisprincipes van haaraccessoires. Bijvoorbeeld, waar vind je een goede deal op een hoofdband?

Het duurste deel van een haaraccessoire is het metalen of elastiekje. De prijs is afhankelijk van het type, de grootte en de kwaliteit van de band.

We zijn niet geblinddoekt, en we willen ervoor zorgen dat elk haar dat we publiceren is een echte test en echte waarde. Het belangrijkste element van een studie is de kwaliteit van de controle. De belangrijkste gegevens die u vindt is de gemiddelde resultaten van een grote steekproef van haarproducten. Daarnaast zijn we geïnteresseerd in het meten van de hoeveelheid haaruitval per product, of het nu omkeerbaar is of niet en wat het effect van elk product is op de haardikte. Als er nog andere haar gerelateerde problemen die we hier niet hebben genoemd, of als u feedback op onze haar testen, we zijn altijd blij om je gedachten te leren kennen! We accepteren geen productmonsters van andere merken en we moeten het product bij ons hebben elke keer dat we testen. We moeten ook onze eigen haar en hoofdhuid olie te gebruiken en hebben om onze eigen producten te krijgen. In dit geval zijn we in staat om onafhankelijk te zijn van de merken waarmee we hebben getest, zonder de angst dat ze resultaten manipuleren.